Butterdejssnitter
Desserter

Butterdejssnitter med blommer & marcipan

18. august 2017
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
En lille snitte kan man altid klemme ned! Servér gerne med en god kugle vaniljeis. Her får du opskriften på butterdejssnitter med blommer & marcipan

Butterdejssnitter med blommer & marcipan

Tid: 25 minutter. Bagetid: 20 minutter Antal: 12 stk.    DET SKAL DU BRUGE 300 g butterdej 150 g marcipan 6 blommer 1 tsk. vaniljepulver 2 spsk. honning 1 æggeblomme til pensling 50 g mandelflager  

Opskrift - sådan laver du butterdejssnitter med blommer & marcipan

  Tænd ovnen på 175°. Skær butterdejen i 12 rektangler, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Riv marcipanen groft på et rivejern, og fordel den på butterdejsstykkerne, men lad kanten være fri. Skyl blommerne, skær dem i tynde skiver, og læg dem i en skål. Vend dem med vaniljepulver og honning. Fordel skiverne oven på marcipanen. Pensl kanterne med æggeblomme, og drys med mandelflager. Bag butterdejssnitterne i ovnen i 15-20 minutter, til kanterne er flot gyldne.   PRØV OGSÅ: Blommekage med lakridsskyr