Butterdejssnitter
Desserter

Butterdejssnitter med blommer & marcipan

En lille snitte kan man altid klemme ned! Servér gerne med en god kugle vaniljeis. Her får du opskriften på butterdejssnitter med blommer & marcipan

Butterdejssnitter med blommer & marcipan

Tid: 25 minutter. Bagetid: 20 minutter
Antal: 12 stk. 
 
DET SKAL DU BRUGE
300 g butterdej
150 g marcipan
6 blommer
1 tsk. vaniljepulver
2 spsk. honning
1 æggeblomme til pensling
50 g mandelflager
 
 
PRØV OGSÅ: I stedet for butterdejssnitter kan du også prøve en nektarinkage på butterdej
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

Opskrift - sådan laver du butterdejssnitter med blommer & marcipan

 
Tænd ovnen på 175°. Skær butterdejen i 12 rektangler, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Riv marcipanen groft på et rivejern, og fordel den på butterdejsstykkerne, men lad kanten være fri. Skyl blommerne, skær dem i tynde skiver, og læg dem i en skål. Vend dem med vaniljepulver og honning. Fordel skiverne oven på marcipanen. Pensl kanterne med æggeblomme, og drys med mandelflager. Bag butterdejssnitterne i ovnen i 15-20 minutter, til kanterne er flot gyldne.
 
PRØV OGSÅ: Blommekage med lakridsskyr
 
 
Læs mere om: