Desserter

Blondie med hvid chokolade og rysteribs

af Mai Knauer 22. juni 2015
Kender du browniens lysere søster? Den er mild og sød og rigtig god med syrlige bær.
Tid: 15 minutter. Ovntid: 30 minutter. Antal personer: Ca. 8   DET SKAL DU BRUGE 150 g hasselnødder 170 g hvid chokolade 125 g sukker 100 g smør 2 æg 125 g hvedemel ½ spsk. bagepulver 1 lille bradepande   RYSTERIBS 100 g ribs lidt sukker   Opskrift - sådan laver du blondie med hvid  chokolade og rysteribs   Hæld hasselnødderne i et fad, og bag dem i ovnen ved 175°, til de er varme. Gnid den brune skal af dem, og hak dem groft. Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør. Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i. Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel dejen heri. Bag kagen i den 175° varme ovn i 20-25 minutter. Lad kagen afkøle, og skær den i små firkanter. Rysteribs: Skyl ribsene – lad dem gerne sidde på grenene. Drys dem med sukker, og pynt kagestykkerne med dem.   PRØV OGSÅ: Verdens bedste chokoladekage