Desserter

Blondie med hvid chokolade og rysteribs

Kender du browniens lysere søster? Den er mild og sød og rigtig god med syrlige bær.

Tid: 15 minutter. Ovntid: 30 minutter. Antal personer: Ca. 8
 
DET SKAL DU BRUGE
150 g hasselnødder
170 g hvid chokolade
125 g sukker
100 g smør
2 æg
125 g hvedemel
½ spsk. bagepulver
1 lille bradepande
 
RYSTERIBS
100 g ribs
lidt sukker
 
Opskrift - sådan laver du blondie med hvid  chokolade og rysteribs
 
Hæld hasselnødderne i et fad, og bag dem i ovnen ved 175°, til de er varme. Gnid den brune skal af dem, og hak dem groft. Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør. Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i. Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel dejen heri. Bag kagen i den 175° varme ovn i 20-25 minutter. Lad kagen afkøle, og skær den i små firkanter.
Rysteribs: Skyl ribsene – lad dem gerne sidde på grenene. Drys dem med sukker, og pynt kagestykkerne med dem.