kageopskrifter
Desserter

5 kage-favoritter fra søndag.dk

4. april 2019
af Charlotte Kobberøe Fink
Foto: Synøve Dreyer, Bjørn Jakobsen, Betina Hastoft, og bogen «Blomsterbergs lækkerier til hele familien« og »Blomsterbergs søde sager«, begge politikens forlag.
Holder du også af lækkert hjemmebag? Her får du opskrifterne på fem af de største kage-hits på vores hjemmeside. Og der er mange flere, hvor de kommer fra.

5 skønne kage-favoritter

Mette Blomsterbergs hindbærsnitter

Hvem elsker ikke søde, sprøde snitter, som både er nemme og billige at lave? Her får du selveste Mette Blomsterbergs opskrift på hindbærsnitter.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://dk-femina-backend.imgix.net/mette-blomsterberg-hindbaersnitter.jpg

Gammeldags kiksekage med mørk chokolade

Mmm, denne her minder os om barndom, men den går altså aldrig af mode. Og denne her opskrift med ægte chokolade og smør sikrer den helt rigtige smag og konsistens.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://dk-femina-backend.imgix.net/kiksekage_1.jpg

Mazarin med vaniljeskum og bær

Denne skønne sommerkage bringer helt sikkert lykke på kagebordet - og så kan den pyntes med lige netop den frugt, som du synes.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://dk-femina-backend.imgix.net/mazarin-prim.jpg

Saftige blåbærmuffins

En god muffin skal bestemt ikke være for tør, og så smager det skønt at tilsætte forskellige smagsgivere - og disse med blåbær både smager henrivende, samtidig med at bærrene også sørger for, at kagerne ikke bliver tørre.

FÅ OPSKRIFTEN HER

Opskrift på blåbærmuffins med lyserød glasur

Svampet chokoladekage med glasur

Simpelt behøver bestemt ikke være lig med dårligt. Denne klassiske chokoladekage med glasur er helt traditionel, men smager dejligt med sin perfekt svampede konsistens. Nyd den eventuel lun med et glas iskold mælk eller en kop kaffe til.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://dk-femina-backend.imgix.net/svampet-chokoladekage.jpg
https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også