
Det her er virkelig simpel aftensmad! Men jeg lover, det smager fantastisk.
1. Skær kålen i både. Kom 1½ dl vand, salt og smør i en dyb pande, og kog det op. Damp kålen i panden i 1-2 minutter. Anret med lidt af kogelagen og brud af gedeost.
2. Rør imens honning, eddike, olie, dild og skalotter sammen. Smag til med salt, og top kålen med røget laks og vinaigrette.
3. Servér straks med rugbrød eller kogte kartofler til.
TIP: Er du ikke vild med gedeost, kan du røre lidt ricotta med revet citronskal og lidt citronsaft og bruge det. Eller good old hytteost!
OBS: Husk at sætte bønner i blød til torsdag!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Kålsalat & kødboller asian style - Få opskriften her
TIRSDAG: Pasta med tomat og salsiccia - Få opskriften her
TORSDAG: Lammekoteletter med lun hvid bønnehummus - Få opskriften her
FREDAG: Salat med hvide bønner og kylling - Få opskriften her