https://imgix.femina.dk/media/article/hvidchoko4.jpg
Mad

Cremet frugtdrøm

25. marts 2015
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
SØNDAG giver dig opskriften til at trylle med hvid chokolade

Opskriften er til 4 personer.

Tid: 15 minutter.

Ingredienser:

600 g bær eller frisk frugt efter eget valg

2 dl piskefløde

½ tsk vaniljesukker

70 g hvid chokolade

Fremgangsmåde:

Skyl og rens bær og frugt.

Skær frugten ud i mundrette stykker.

Pisk fløden til let skum og smag til med vaniljesukker.

Riv chokoladen og gem lidt til pynt.

Vend chokoladen i flødeskummet, tilsæt bær og frugtstykker og fordel frugtcremen i fire glas. Pynt med resten af chokoladen og servér.

Prøv opskriften på de super nemme og lækre chokoladespejlæg med hvid chokolade

Læs også