
Chokoladekage med valnødder og tranebær
2. december 2009Det tager cirka 50 minutter inklusiv bagning at lave denne chokoladekage med valnødder og tranebær, og kagen er til ca. 8 personer.
Ingredienser til chokoladekage med valnødder og tranebær
200 g mørk chokolade
125 g smør
2 æg
75 g mel
175 g sukker
Korn af 1 stang vanilje
75 g tørrede tranebær
75 g valnødder
Prøv også: Hvid chokoladekage med lakridsmaregns
Sådan laver du chokoladekage med valnødder og tranebær
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med smørret. Varm op under omrøring, til chokoladen er smeltet.
Hæld chokoladesmørret i en skål og pisk æggene i.
Rør mel, sukker, vanilje og tranebær i dejen.
Hæld dejen i en smurt form.
Hak nødderne groft og fordel dem på kagen. Bag kagen i ca. 30 min.
Tag kernerne ud af granatæblet - undgå de bitre hvide hinder.
Pynt din chokoladekage med granatæblekerner.
Prøv denne lækre opskrift på cheesecake med to forskellige slags chokolade