https://imgix.femina.dk/media/article/brownie.jpg
Mad

Brownies med jordnødder og tranebær

31. august 2015
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
En variant af brownies som kan få tænderne til at løbe i vand!

Lækre brownies med jordnødder og tranbær

TID: 45 MIN.

Ingredienser:

250 g smør

250 g mørk

chokolade

4 æg

250 g sukker

175 g mel

25 g kakao

2 tsk vaniljesukker

1 tsk bagepulver

50 g saltede

jordnødder

75 g tørrede

tranebær

Evt. bær til servering

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader.

Skær smør og chokolade i mindre stykker og hæld det i en lille gryde. Smelt over svag varme og køl helt af.

Pisk æg og sukker luftigt.

Bland mel, kakao, vanilje og bagepulver og pisk i æggesnapsen.

LÆS OGSÅ: Brownies med chokoladesovs

Hæld den afkølede chokolademasse i dejen og rør sammen.

Hæld dejen i en smurt form, ca. 20 x 30 cm. Fordel jordnødder og tranebær over og pres dem lidt ned i dejen.

Bag kagen i ca. 30 min. – den må gerne være fugtig i midten.

Afkøl på en rist.

Pak den afkølede kage i en plastikpose.

Skær kagen ud og server evt. med friske bær til.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også