Annonce
Brød

Vegetariske madsnegle med pesto og flagesalt

Der skal ikke meget til for at gøre noget godt endnu bedre. Og et kærligt drys Maldon flagesalt kan være netop det, der får madenglene til at synge af sprød og knasende lykke.

BUTTERDEJSSNEGLE MED PESTO OG FLAGESALT

De små snegle er virkelig nemme
at lave, og med et godt drys flagesalt
fra Maldon får du en lækker
snack, der kalder på en øl eller et
godt glas vin.
Antal: 25 stk.
Tid: 5 minutter
Bagetid: 7 minutter
 
1 rulle butterdej
½ glas basilikumpesto (ca. 65 g)
1 spsk. Maldon flagesalt
1. Tænd ovnen på 220°.
 
Rul butterdejen ud, og smør pesto på i et tyndt lag.
2. Rul butterdejen sammen på den lange led. Skær den i ca. 1 cm tykke skiver med en skarp kniv, ca. 25 stk.
3. Fordel sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys med Maldon flagesalt.
4. Bag sneglene i ovnen i ca. 7 minutter. Lad dem køle af, og drys med lidt ekstra Maldon flagesalt før servering.
 

Naturlige saltkrystaller

Maldon flagesalt er originalt havsalt, der fra naturens side består af ultratynde, pyramideformede krystaller. Saltet er blevet håndhøstet i kystbyen Maldon, Essex, gennem fire generationer. Det gode håndværk kombineret med naturens eget lille mirakel er årsagen til, at Maldon flagesalt har vundet flere priser og er det foretrukne salt blandt kokke og madentusiaster.