Snacks

Broccolidip

BROCCOLIDIP1 broccoli1 lille spsk meget fint revet løg250 gram mager flødeost naturellidt salt og peberet par dråber citronsaftSkyl broccolien og skær

BROCCOLIDIP

1 broccoli
1 lille spsk meget fint revet løg
250 gram mager flødeost naturel
lidt salt og peber
et par dråber citronsaft

Skyl broccolien og skær stilken fra. Del toppen i små buketer og læg dem i en gryde. Overhæld buketterne med kogende vand, og damp dem netop møre. Der skal være lidt bid i. Hæld broccolibuketterne i en sigte og afkøl med koldt vand.
Riv løget meget fint, og blend det i blenderen sammen med de afdryppede broccolibuketter.
Rør til sidst flødeosten i de blendede grønsager, og smag dippen til med salt, peber og gerne lidt citronsaft.

Læs også:
Forårsruller
Grøntsagsæggestand

Læs mere om: