Læs også

Mad
Tip
Kog evt. rød-bederne i 10 min., hvis du ikke vil have dem helt rå. Carpaccioen kan f.eks. serveres til stegt laks eller anden fisk.
Kan du ikke få dem i dit supermarked, kan du bede grønthandleren tage et par stykker hjem - eller alternativt anvende almindelige rødbeder. Smagen af de bolsjestribede er i øvrigt mildere end de øvrige typer. Anvend dem rå - her ses det smukke farvemønster bedst.
Bolsjestribet rødbedecarpaccio
Tid: 10 min.
Læg dem på en tallerken og drys med salt og
dryp med olivenolie.
Skyl salaten, pluk den i mindre stykker og anret
den oven på rødbederne.
Drys med revet par mesan og citronskal
Find lækre kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop
Træfad i olientræFør: 299 kr.
Nu: 209,30 kr.
>> køb den HER
Vin-termometer>> køb den HER
Knivsæt: kokkekniv + altmuligkniv>> køb den HER