
1. Steg bøfferne i olie på en pande i 1 minut på hver side ved høj varme. Tag dem af varmen, og læg bøfferne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber, og lad dem hvile.
2. Squashsalat: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver på langs med en tyndskræller. Hak mandlerne groft. Rens peberfrugten, og skær den i fine tern. Bland squash, mandler og peberfrugt. Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
3. Kartoffelbåde: Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde både. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og krydr med timian, olie, salt og peber. Bag kartoflerne i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter. Sæt bøfferne ind i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 5 minutter.
4. Kryddersmør: Rør smør sammen med knust hvidløg og finthakket persille, og servér det til retten.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Oksespyd med spinatpasta og peberfrugtsalat - Få opskriften her