
Bøffer med bagte kartofler, sprød kålsalat og karrydressing
27. oktober 2016Bøffer med bagte kartofler, sprød kålsalat og karrydressing til 4 personer
Tid: 20 minutter. Ovntid: Ca. 35 minutter
DET SKAL DU BRUGE
4 oksebøffer, f.eks. entrecote
BAGTE KARTOFLER
8 små bagekartofler
SPRØD KÅLSALAT
¼ blomkål
1 rød peberfrugt
1 bundt purløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
KARRYDRESSING
300 ml græsk yoghurt
2 spsk. karry
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du bøffer med bagte kartofler, sprød kålsalat og karrydressing
1. BAGTE KARTOFLER: Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, skær et kryds i dem, og bag dem i ca. 35 minutter, til de er møre.
2. Steg bøfferne på fedtkanten på en tør pande, til kanten er gylden. Læg bøfferne ned, og steg dem i 2 minutter på hver side.
3. KARRYDRESSING: Rør yoghurt med karry, knust hvidløg, salt og peber.
4. SPRØD KÅLSALAT: Skær blomkål i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rens peberfrugten, og skær den i små stave. Vend salaten sammen med klippet purløg, olie og eddike, og servér den sammen med bøffer, kartofler og karrydressing.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Ovnstegt lammekølle med tørret frugt og couscoussalat - Få opskriften her
Tirsdag: Tomat-fennikel-suppe med skindstegt multe - Få opskriften her
Onsdag: Pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat - Få opskriften her
Torsdag: Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler - Få opskriften her