
Mad
Blåbærcrumble med pinjekerner & hvid chokolade
29. maj 2017af Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft
Det tager kun 15 minutter at smække denne kage sammen. Resten af arbejdet klarer ovnen for dig. Her får du opskriften på blåbærcrumble med pinjekerner & hvid chokolade
Blåbærcrumble med pinjekerner & hvid chokolade
Tid: 15 minutter. Bagetid: 30 minutter Antal: 20 kagestykker DET SKAL DU BRUGE 300 g blåbær 25 g sukker 1 tsk. kartoffelmel 50 g hvid chokolade 40 g pinjekerner CRUMBLEDEJ 200 g sukker korn af 1 vaniljestang ¼ tsk. salt 450 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 225 g koldt smør 1 æg 1 firkantet bageform, ca. 23 x 33 cm TIL SERVERING 2 spsk. flormelis PRØV OGSÅ: Skift den lækre blåbærcrumble ud med en lige så lækker crumble med æble, tranebær og ingefær. Få opskriften her