
Mad
Aubergineruller med gedeost
17. august 2010af Begale Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Prøv også:Bruschetta med grillede grøntsager og mozarellaFarseret aubergineTomater med ris og aubergineSursød aubergine og squashCaponataTil 2
Prøv også:
Bruschetta med grillede grøntsager og mozarellaFarseret aubergine Tomater med ris og aubergine Sursød aubergine og squash Caponata
Til 2 personer
1 aubergine, så aflang som muligt
Olie
Ca. 110 g blød gedeost (1 lille rulle)
1-2 spsk yoghurt
Salt, peber
Lidt af hvert af persille, mynte og purløg
Rucola til servering
Skær auberginen i tynde skiver på langs og pensl med olie.
Steg skiverne på en pande, til de er bløde og begynder at tage farve.
Afkøl.
Rør gedeosten med yoghurt, lidt salt og peber samt hakkede krydderurter.
Læg en skefuld på aubergineskiverne, rul sammen og fæstn med en pind.
Server med rucola og evt. brød.