

Wraps med svinekød og slaw af rosenkål
INGREDIENSER
- 2 spsk. flydende honning
- ½ dl limesaft
- 3 spsk. olivenolie
- 300 g rosenkål
- 1 æble i terninger
- 1 håndfuld plukket koriander
WRAP
- 300 g svinekød i strimler
- lidt olivenolie
- salt
- saft af ½ citron
- evt. 1-2 tsk. chipotlesauce (kan udelades)
- 2 spsk. honning
- 4 store wraps
- 2 hjertesalater, plukkede
- 1 avocado i skiver
Mange er mere end skeptiske over for rosenkål. Men prøv dem igen i den her rå version. Måske bliver du alligevel glad. Jeg er vild med rosenkål på alle måder. Bare ikke udkogte!
1. Rør honning, lime og olivenolie sammen.
2. Rens rosenkålene og riv dem groft på et rivejern eller i en foodprocessor.
Vend rosenkål og æble med dressingen, og smag til med salt. Vend koriander i lige inden servering.
3. Steg imens kødet gyldent og gennemstegt i lidt olie på en varm pande. Kom citronsaft på, og kog op evt. sammen med chipotle, hvis du vil have det stærkt. Tilsæt honning, og krydr med salt. Fyld 4 lune wraps med salat, avocado og kød. Rul dem sammen, og servér straks med slaw til.
TIP: Chipotle er røgede jalapenos. Du kan købe chipotlesauce eller chipotle i adobe hos gode grønthandlere. Her kan du erstatte det med stærk, røget paprika eller en anden chilisauce.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Rødløgssuppe med ostetoast - Få opskriften her
TIRSDAG: Lynstegt kylling & thaibasilikum - Få opskriften her
ONSDAG: Stegte nudler med rejer, svampe & peanuts - Få opskriften her
FREDAG: Gedekoteletter med auberginer de luxe - Få opskriften her