
PRØV OGSÅ: Varmrøget laks med stuvet spinat
1. Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne. Skyl og halvér butternutsquashen, og fjern kernerne. Lad bare skallen sidde på, den
bliver blød under bagningen. Læg rødbeder og butternutsquash i en bradepande. Dryp med lidt olie. Bag dem i ovnen i 30-40 minutter, til de er møre. Skyl og tør persillen. Nip bladene af stilkene. Bank granatæblet med bagsiden af en træske for at løsne kernerne. Halvér granatæblet, og bank kernerne ud. Fjern de hvide hinder. Skyl æblerne, og skær dem i tynde både uden kernehus. Skær rødbeder og butternutsquash i grove stykker, og læg dem på et fad. Del laksen i mindre stykker, og fordel den ovenpå. Top med persille, granatæblekerner og æblebåde. Drys med peberrod.
2. DRESSING: Rør æbleeddike sammen med olivenolie, og krydr med salt og peber. Hæld dressingen over retten. Servér evt. med godt brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grønkålssalat med kylling og æbler – Få opskriften her
Tirsdag: Pizza med gedeost, rødbede og basilikumolie – Få opskriften her
Torsdag: Jordskokkesuppe med ristede østershatte, purløg og groft brød – Få opskriften her
Fredag: Stegt lammefilet med perleotto og rodfrugter – Få opskriften her