Aftensmad

Ugens opskrifter: Vintermad med variation

af Camilla Zarah Lawes 5. januar 2015
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter er hverdagsretter på nye måder. Her får du bl.a. opskrifterne på bøf med krydrede linser, tomatsalat og yoghurtdip, panerede koteletter og kartoffelsuppe med røget laks og rugbrødscrunch

Sidder du også fast i de samme hverdagsretter? Fortvivl ej! I løbet af en uge kan du nå at tilberede mange forskellige slags kød og grønt på nye måder. Nogle gange skal der bare et lille skub til for at komme ud af de vante rammer.

UGENS FEM OPSKRIFTER

Bøf med krydrede linser, tomatsalat og yoghurtdip – Få opskriften her

Kyllingelår med ovnbagt blomkål og stegte kartofler – Få opskriften her

Panerede koteletter og stærk tomatsauce med kikærter og squash – Få opskriften her

Kyllingegryde med græskar og varme krydderier – Få opskriften her

Kartoffelsuppe med røget laks og rugbrødscrunch – Få opskriften her