madplan
Aftensmad

Ugens madplan: Gnocchi, andebryst og tunbøf

af Camilla Zarah Lawes 21. september 2015
Foto: Columbus Leth
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme, andebryst med glasnudler og agurkesalat og tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

FEMINAs madplan i denne uge byder på

Mandag: Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme – Få opskriften her

Tirsdag: Tærte med squash og forårsløg – Få opskriften her

Onsdag: Andebryst med glasnudler og agurkesalat – Få opskriften her

Torsdag: Krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød – Få opskriften her

Fredag: Tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven – Få opskriften her

 

INDKØBSLISTE TIL UGENS MADPLAN

KØD OG FISK

600 g gnocchi

500 g små friske chorizopølser

2 andebryster

12 kyllingeunderlår

4 tunbøffer a 100-150 g

 

FRUGT OG GRØNT

2 rødløg 

1 fed hvidløg

6 forårsløg

500 g små kartofler

½ blomkål

2 hjertesalater 

1 squash

2 skoleagurker 

600 g daddeltomater

200 g små tomater 

2 modne avocadoer

2 cm frisk ingefær

1 rødt æble 

1 usprøjtet citron

4 limefrugter, heraf mindst 2 usprøjtede 

1 bundt timian

½ bundt koriander

½ bundt mynte

kørvel og evt. skovsyre

 

FERSKVARER OG KOLONIAL

3 æg

3 spsk. mælk

4 spsk. cremefraiche 18 %

1 bæger ricotta

40 g parmesan

1 rulle butterdej

100 g glasnudler

2 spsk. fiskesauce

4 skiver brød

6 spsk. sorte oliven med sten

3 spsk. kapers

 

DU SKAL OGSÅ BRUGE

salt og friskkværnet peber

1 spsk. olie til stegning

2 dl olivenolie

2 spsk. solsikkeolie

5 spsk. paprika

1½ spsk. tørrede chiliflager

1 spsk. dijonsennep

1 spsk. knuste anisfrø