Aftensmad

Trevlet kylling i thaidressing

af Susanne Palmqvist 5. februar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Meget nem salat med friske, sprøde grøntsager og nødder. Bland den så sent som muligt. Kan du lide det, kan du komme lidt frisk, finthakket chili i salaten

(2 personer)1-2 kogte kyllingebryster (ca. 250 g)½ rød snackpeber i meget tynde strimler3-4 fintsnittede forårsløg1 spsk. Thai Tropical Chili Sauce eller alm. sød chilisauce1½ spsk. soja½ spsk. olie1 fed hvidløg, pressetsaft af ½-1 lime2 tsk. friskrevet ingefærevt. ½ spsk. fiskesaucesalt og kværnet peber2 spsk. hakkede saltede peanutsevt. frisk koriander eller forårsløgromainesalatbladeRiv det kogte kyllingekød i trevler med en gaffel. Hak og snit peberfrugt og forårsløg. Rør chilisauce, soja og olie sammen, og smag til med hvidløg, lime, ingefær og evt. fiskesauce. Vend kylling og grøntsager i sammen med halvdelen af peanutsene. Smag det endeligt til med lime, salt og peber.Anret i sprøde salatblade, og pynt med peanuts, frisk koriander eller lidt snittet forårsløg.Prøv også: Ristet kylling med græskarsalat >>