tigerrejer
Aftensmad

Tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan

15. oktober 2015
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Denne ret er lynhurtigt klar, men smager af luksus. Få opskriften på tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan her
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 24 store tigerrejer med skal
  • 2 fed hvidløg
  • ½ frisk rød chili
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 6 store tomater
  • ½ squash
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 2 kviste frisk oregano
  • ½ l bouillon
  • salt og friskkværnet peber
  • 25 g friskrevet parmesan
  • 300 g fuldkornspasta
  • friskhøvlet parmesan

Opskrift - sådan laver du tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan

1. Tilbehør: Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Grøntsagssauce: Skyl tomater og squash, og skær dem i grove tern. Pil og hak løget. Steg tomater, squash og løg i olie i en gryde sammen med oregano. Tilsæt bouillon, og lad retten simre, til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber.

3. Tigerrejer: Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Pil og hak hvidløg. Rens og hak chili. Steg rejer, hvidløg og chili i olie på en pande i et par minutter. Hæld grøntsagssaucen over rejerne på panden, og rør friskrevet parmesan i saucen.

4. Servering: Anret pastaen i skåle, hæld grøntsagssauce med tigerrejer over, og top med friskhøvlet parmesan.

TIP: Gå efter ASC-mærket, når du køber tigerrejer. Så ved du, rejerne er opdrættet på en sund og ansvarlig måde.

Få indkøbslisten til hele ugen her

Tirsdag: Clubsandwich med med kyllingebryst - Få opskriften her

Onsdag: Karrybøffer med tomatsalsa og naanbrød - Få opskriften her

Torsdag: Ovnbagt laks med kartoffel-fennikel-salat - Få opskriften her

Fredag: Svinemørbrad med bagte kartofler - Få opskriften her

Læs også