
1. Tilbehør: Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Grøntsagssauce: Skyl tomater og squash, og skær dem i grove tern. Pil og hak løget. Steg tomater, squash og løg i olie i en gryde sammen med oregano. Tilsæt bouillon, og lad retten simre, til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
3. Tigerrejer: Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Pil og hak hvidløg. Rens og hak chili. Steg rejer, hvidløg og chili i olie på en pande i et par minutter. Hæld grøntsagssaucen over rejerne på panden, og rør friskrevet parmesan i saucen.
4. Servering: Anret pastaen i skåle, hæld grøntsagssauce med tigerrejer over, og top med friskhøvlet parmesan.
TIP: Gå efter ASC-mærket, når du køber tigerrejer. Så ved du, rejerne er opdrættet på en sund og ansvarlig måde.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Tirsdag: Clubsandwich med med kyllingebryst - Få opskriften her
Onsdag: Karrybøffer med tomatsalsa og naanbrød - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagt laks med kartoffel-fennikel-salat - Få opskriften her
Fredag: Svinemørbrad med bagte kartofler - Få opskriften her