
1. Del kødet i 4 portioner, og sæt det til side. Rens porrerne, og skær 6 cm af hver top. Gem den faste, hvide del af porren til senere. Bred bladene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem helt sorte og tørre i en 200° varm ovn. Det tager ca. 25 minutter. Køl dem af, og knus bladene til pulver.
2. BAGTE SØDE KARTOFLER: Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt, peber og timian. Bag kartoflerne møre i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter.
3. GROV MAYO: Rør mayonnaise med sennep.
4. Skær porrerne igennem på langs, kog dem i letsaltet vand i 3 minutter, og afdryp dem godt. Anret de 4 portioner tatar på tallerkener med 1 æggeblomme ovenpå og 2 stykker porre ved siden af, og drys med brændt porre. Servér med søde kartofler, frisk timian og mayo.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Bagt torsk med blomkål, hasselnødder og oliven-bruschetta - Få opskriften her