

Tærte med squash og forårsløg
DET SKAL DU BRUGE
- 1 rulle butterdej
- 3 æg
- 3 spsk. mælk
- 4 spsk. cremefraiche 18 %
- skal af ½ usprøjtet citron
- 1 spsk. tørrede chiliflager
- salt og friskkværnet peber
- 3 forårsløg
- 1 squash
- 1 kvist rosmarin
- 1 hjertesalat
- 1 rødløg
- 4 spsk. olivenolie
- saft af ½ citron
- 1 spsk. dijonsennep
- salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du tærte med squash og forårsløg
1. Rul dejen ud på en bageplade. Buk kanterne ind hele vejen rundt, så fyldet ikke kan løbe ud.
2. Fyld: Pisk æg sammen med mælk og cremefraiche. Krydr med fintrevet citronskal, chiliflager, salt og peber. Fordel det oven på dejen. Rens forårsløg og squash, og skær begge dele i skiver. Fordel det på tærten. Drys med plukket rosmarin. Bag tærten i en 200° varm ovn i 35 minutter.
3. Salat med rødløg: Pluk og skyl salaten. Pil løget, og skær det i skiver. Rør olie sammen med citronsaft, sennep, salt og peber, og vend det sammen med salat og løg. Servér som tilbehør til tærten.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme – Få opskriften her
Onsdag: Andebryst med glasnudler og agurkesalat – Få opskriften her
Torsdag: Krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød – Få opskriften her
Fredag: Tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven – Få opskriften her