Det kan være lidt af en prøvelse at spise fyldte tacoskaller, så servér evt. skallerne ved siden af. Her får du opskriften på tacos med steak og sprød salat.
4 personer
Tid i alt 20 min
DET SKAL DU BRUGE TIL TACOS MED STEAK
4 oksebøffer
1 spsk. olie, f.eks. olivenolie
1 tsk. tørrede chiliflager
SPRØD SALAT
4 gulerødder
1 bundt radiser
1 fennikel
50 g mandler
1 bundt brøndkarse
1 bundt koriander
CREMEFRAICHEDRESSING
2 dl cremefraiche 9 %
Saft af 2 limefrugter
4 spsk. olivenolie
TIL SERVERING
8 tacoskaller
Opskrift - sådan laver du tacos med steak og sprød salat
Tacos med steak: Læg bøfferne på en tallerken. Rør olie sammen med chiliflager, og pensl chiliolien på bøfferne. Steg bøfferne i ca. 3 minutter på hver side på en (grill)pande.
Sprød salat: Skræl gulerødder. Rens radiser. Skær begge dele i tynde strimler. Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rist mandler på en tør pande i 4-5 minutter. Bland det hele sammen. Pluk brøndkarse og koriander, og bland krydderurterne i salaten.
Cremefraichedressing: Rør cremefraiche sammen med friskpresset limesaft og olie.
Servering: Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen, og servér dem med bøfferne skåret i tynde skiver, sprød salat og cremefraichedressing.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.