tacos med steak
Aftensmad

Tacos med steak og sprød salat

af Marie Melchior 6. april 2022
Foto: Line Falck
Det kan være lidt af en prøvelse at spise fyldte tacoskaller, så servér evt. skallerne ved siden af. Her får du opskriften på tacos med steak og sprød salat.
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE TIL TACOS MED STEAK

  • 4 oksebøffer
  • 1 spsk. olie, f.eks. olivenolie
  • 1 tsk. tørrede chiliflager

SPRØD SALAT

  • 4 gulerødder
  • 1 bundt radiser
  • 1 fennikel
  • 50 g mandler
  • 1 bundt brøndkarse
  • 1 bundt koriander

CREMEFRAICHEDRESSING

  • 2 dl cremefraiche 9 %
  • Saft af 2 limefrugter
  • 4 spsk. olivenolie

TIL SERVERING

  • 8 tacoskaller

Opskrift - sådan laver du tacos med steak og sprød salat

  1. Tacos med steak: Læg bøfferne på en tallerken. Rør olie sammen med chiliflager, og pensl chiliolien på bøfferne. Steg bøfferne i ca. 3 minutter på hver side på en (grill)pande.
  2. Sprød salat: Skræl gulerødder. Rens radiser. Skær begge dele i tynde strimler. Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rist mandler på en tør pande i 4-5 minutter. Bland det hele sammen. Pluk brøndkarse og koriander, og bland krydderurterne i salaten.
  3. Cremefraichedressing: Rør cremefraiche sammen med friskpresset limesaft og olie.
  4. Servering: Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen, og servér dem med bøfferne skåret i tynde skiver, sprød salat og cremefraichedressing.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Ugens andre opskrifter