tacos
Aftensmad

Tacos med steak og sprød salat

af Marie Melchior 24. september 2015
Foto: Line Falck
Det kan være lidt af en prøvelse at spise fyldte tacoskaller, så servér evt. skallerne ved siden af. Her får du opskriften på tacos med steak og sprød salat

Tacos med steak og sprød salat til 4 personer

Tid: 20 minutter.    DET SKAL DU BRUGE TIL TACOS MED STEAK 4 oksebøffer 1 spsk. olie, f.eks. olivenolie 1 tsk. tørrede chiliflager   SPRØD SALAT 4 gulerødder 1 bundt radiser 1 fennikel 50 g mandler 1 bundt brøndkarse 1 bundt koriander   CREMEFRAICHEDRESSING 2 dl cremefraiche 9 % saft af 2 limefrugter 4 spsk. olivenolie   TIL SERVERING 8 tacoskaller  

Opskrift - sådan laver du tacos med steak og sprød salat

  1. Tacos med steak: Læg bøfferne på en tallerken. Rør olie sammen med chiliflager, og pensl chiliolien på bøfferne. Steg bøfferne i ca. 3 minutter på hver side på en (grill)pande.   2. Sprød salat: Skræl gulerødder. Rens radiser. Skær begge dele i tynde strimler. Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rist mandler på en tør pande i 4-5 minutter. Bland det hele sammen. Pluk brøndkarse og koriander, og bland krydderurterne i salaten.   3. Cremefraichedressing: Rør cremefraiche sammen med friskpresset limesaft og olie.   4. Servering: Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen, og servér dem med bøfferne skåret i tynde skiver, sprød salat og cremefraichedressing.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

Mandag: Laks bagt i ovn og vilde ris med broccoli - Få opskriften her

Tirsdag: Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce - Få opskriften her

Onsdag: Koteletter stegt i paprika med kartoffelbåde og spinatsalat - Få opskriften her

Torsdag: Græskarsuppe med perlespelt, squash og græskarkerner - Få opskriften her