
Aftensmad
1. KRYDREDE REJER: Pil tigerrejerne, men lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, citronsaft, paprika, oregano, koriander, presset hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne marinere, mens du klargør resten af måltidet.
2. JORDBÆRSALSA: Dræn bønnerne, og skyl dem i en sigte. Rens jordbær, og skær dem i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak koriander fint. Bland sorte bønner, jordbær, rødløg og koriander i en skål. Pres limesaft over, og tilsæt olie og honning. Vend rundt, og smag til med salt og peber. KRYDREDE REJER, FORTSAT: Steg rejerne på en varm pande, til de er gyldne og netop gennemstegte. Pas på med at stege dem for meget, så de bliver seje. 3. SERVERING: Lun tortillapandekagerne. Pluk bladene af hjertesalaten, skyl og tør dem, og hak dem groft. Fyld tacos med salat, jordbærsalsa og rejer, og servér straks. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Glaseret lakseside med bagte gulerødder - Få opskriften her
Tirsdag: Kylling a la Toscana - Få opskriften her
Onsdag: Risotto med bagte og syltede radiser - Få opskriften her