
1. Tænd ovnen på 200°. Hak mandlerne fint. Bland dem med hvidløgspulver, røget paprika og salt i en dyb tallerken. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i 1 cm brede skiver. Vend skiverne i mandelblandingen, og tryk de hakkede mandler godt fast. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ca. 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.
2. MANGO-BØNNE-SALSA: Hæld vandet fra bønnerne. Skræl og skær mango-
frugten i små tern. Pil og hak rødløget fint. Rens og hak chilien helt fint. Hak koriander og mynte groft. Rør det hele sammen i en skål, og tilsæt limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
3. SERVERING: Snit spidskål meget fint. Lun pandekagerne, og fyld dem med kål, bagt avocado og mango-bønne-salsa. Servér straks.
TIP: Kan du ikke finde små mexicanske pandekager, kan du bruge sprøde tacoskaller.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kyllingelår og broccolisalat med druer – Få opskriften her
Onsdag: Omelet med gedeost, svampe og purløg – Få opskriften her
Torsdag: Lakselasagne med ricotta og spinat – Få opskriften her
Fredag: Krydret lammeculotte med aubergine-dip og pitabrød – Få opskriften her