
Opskrift - Sådan gør du:
1. Rør kødet med karry, fiskesauce, lime, sukker og rasp.
2. Form farsen til aflange pølser, og steg dem i olie på en varm pande. De skal have 5-7 minutter i alt, eller til de er gennemstegte. Sæt dem på spyd.
3. Rør limesaft, fiskesauce og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Smag til med chili.
4. Vend agurk, mynte og peanuts med dressingen. Anret hjertesalat med agurkesalaten ovenpå, og servér straks spyd med salat og ris eller nudler til.
TIP
- Spyddene er også gode kolde, f.eks. i madpakken.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler - Få opskriften her
Onsdag: Suppe med fennikel og kylling - Få opskriften her
Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her
Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her