Aftensmad

Svinekoteletter med pesto og pinjekerner

af Beagle Iuel-Brockdorff 16. september 2009
TID: Ca. 25 min. hvis kartoflerne er kogt på forhånd4 tykke svinekoteletter a ca. 180 gSalt, peber1 spsk olie1 glas grøn pesto (evt. Princip fra Føtex

TID: Ca. 25 min. hvis kartoflerne er kogt på forhånd4 tykke svinekoteletter a ca. 180 gSalt, peber1 spsk olie1 glas grøn pesto (evt. Princip fra Føtex)2 spsk pinjekerner4 portioner små, kogte kartofler100 g bacon i skiver (gerne lufttørret)Tilbehør:Rucola og babyspinatDressing efter valgSkær baconskiverne i terninger og svits dem på en pande. Sving kartoflerne deri, og hæld dem op i et ildfast fad.Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 12-15 min.Brun koteletterne på en varm pande i olie og læg dem i et andet ildfast fad.Smør med pesto, og drys med pinjekerner.Sæt fadet i ovnen sammen med kartoflerne, og steg koteletterne ca. 10 min. afhængig af tykkelsen.Servér med rucola og babyspinat.