Aftensmad

Svinekoteletter med jordskokkesalat

af Louisa Lorang 4. oktober 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er svinekoteletter med jordskokkesalat. Få opskriften her

2 store svinekoteletterlidt olie til stegningENDVIDERE:1 tsk. sukker¼ dl citronsaft2-3 spsk. olivenolie300 g jordskokker, skrubbede1 æblesalt og peber50 g ristede græskarkerner1 bundt kørvelTILBEHØR:500 g ristede kartoflerlidt olie og eddikeRør sukker, citronsaft og olivenolie sammen. Skræl jordskokkerne, og opbevar dem i vand. Skær dem og æblet i ultra tynde skiver, gerne på mandolinjern, og kom dem i dressingen med det samme, så de ikke bliver brune. Smag til med salt, og vend med græskarkerner og plukket kørvel lige inden servering.Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og servér dem med ristede kartofler og jordskokkesalat.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER