
1. SVINEKAM: Brun stegen af på alle sider i olie i en stor gryde. Krydr med salt, peber og timian. Pil skalotteløg og hvidløg, og skær begge dele i tynde både. Steg løg og hvidløg med i gryden i 2 minutter. Hæld hvidvin i gryden, og lad vinen koge lidt ind. Tilsæt bouillon, læg låg på, og lad stegen simre i 1 time og 15 minutter. Vend den undervejs.
2. SALAT MED SOMMERRØDBEDER: Skræl rødbederne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend dem med olie, citronsaft, salt, peber og krydderurter. Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver. Bland fennikel i salaten.
3. BØNNEKOMPOT MED BACON: Lad bønnerne dryppe godt af i en sigte. Steg bacon på en tør pande i et par minutter. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Pil skalotteløg, og skær dem i tynde både. Kom 1½ spsk. af olien på panden sammen med bacon, og steg hvidløg og løg med, uden at de tager farve. Tilsæt bønner, krydr godt, og varm det hele godt igennem.
4. Skær kødet i tykke skiver, dryp lidt af kogelagen over, og servér med rødbedesalat og bønnekompot.