Stegt laks og quinoasalat med vandmelon, radiser og feta
Tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 laksebøffer
salt og friskkværnet peber
1 spsk. smør og/eller
olivenolie til stegning
QUINOASALAT
4 dl sort quinoa
1 fed hvidløg
skal og saft af 1
usprøjtet citron
3 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
salt og friskkværnet peber
1 bundt radiser
½ bundt mynte
1 rødløg
½ vandmelon
150 g feta
PRØV OGSÅ: Stegt laks med ingefær, hvidløg og koriander
Opskrift - sådan laver du stegt laks og quinoasalat med vandmelon, radiser og feta
1. QUINOASALAT: Kog quinoa efter anvisningen på pakken. Pil og pres hvidløg, og bland det med citronsaft, fintrevet citronskal, olivenolie, honning, salt og peber i en skål. Rens radiserne, og snit dem i tynde skiver. Vend dem i dressingen i skålen. Lad dem trække, mens du tilbereder resten af måltidet.
2. Kværn salt og peber over laksebøfferne, og steg dem i smør og/eller olie på en (grill)pande eller havegrill, indtil de er gennemstegte og flot gyldne.
3. QUINOASALAT, FORTSAT: Hak mynten fint. Pil og hak rødløget fint. Skær vandmelonen i tern, eller lav små kugler. Vend mynte, rødløg og vandmelon i den kogte quinoa. Tilsæt radiseskiver, dressing og smuldret feta, og anret salaten på et fad. Servér med laks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Luksus-spejlæg med gulerødder og sprød ost – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo – Få opskriften her
Torsdag: Serrano-twistere og perlebygsalat – Få opskriften her
Fredag: Pitabrød med lam, gedeost og rabarberchutney – Få opskriften her
