stegt kyllingebryst
Aftensmad

Stegt kyllingebryst på krydret ris

af Camilla Zarah Lawes 10. marts 2016
Foto: Columbus Leth
Når man rister broccoli på en pande, får den en helt anden smag og sprødhed, end når den koges.Her får du opskriften på stegt kyllingebryst på krydret ris

Stegt kyllingebryst på krydret ris til 4 personer

Tid: 35 minutter   DET SKAL DU BRUGE TIL STEGT KYLLINGEBRYST PÅ KRYDRET RIS 4 kyllingebrystfileter 1 spsk. karry 2 stilke timian salt og friskkværnet peber 1 spsk. olivenolie til stegning   BLOMKÅL MED MAYONNAISECREME ½ blomkål 2 dl cremefraiche 18 % 1 dl god mayonnaise 1 spsk. dijonsennep salt og friskkværnet peber 100 g mandler   TILBEHØR ½ broccoli olivenolie til stegning 2 spsk. karry 300 g kogte ris salt og friskkværnet peber   PRØV OGSÅ: Kyllingebryst med stuvet grønkål  

Opskrift - sådan laver du stegt kyllingebryst på krydret ris 

  1. Stegt kyllingebryst: Krydr kyllingefileterne med karry, timian, salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande, til de er gennemstegte.   2. Blomkål med mayonnaisecreme: Skær blomkålen i små buketter, og del dem i halve. Kog dem i saltet vand i 4 minutter, og afkøl i koldt vand. Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber. Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem groft. Vend blomkålen i mayonnaisecremen, og drys med mandler.   3. Tilbehør: Skær broccoli i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Varm en anden pande op med lidt olie, og rist karryen i olie. Tilsæt de kogte ris, og lad dem stege under omrøring. Krydr med salt og peber.   4. Servering: Anret kyllingefileterne oven på risene, og servér med ristet broccoli og blomkål med mayonnaisecreme.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Stegt laks med ingefær, hvidløg og koriander - Få opskriften her

Onsdag: Tigerrejer med ristede grøntsager - Få opskriften her

Torsdag: Paneret svinemørbrad med sprød kikærtesalat - Få opskriften her

Fredag: Pizza med serranoskinke, feta og spinat - Få opskriften her