

Stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian
13. oktober 2016af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Kyllingebrystfileter med skind bliver sprøde i ovnen, og skindet giver god smag til kødet. Her får du opskriften på stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian
Stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian til 4 personer
Tid: 25 minutter. Ovntid: 30 minutter DET SKAL DU BRUGE 4 kyllingebrystfileter med skind 4 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber 2-3 kviste citrontimian BAGTE RØDBEDER 500 g rødbeder 1 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber 2 dl cremefraiche 9 % 1 bundt dild 1 bundt kørvel 1 bundt purløg 50 g hasselnødder PRØV OGSÅ: Rosmarinstegt kyllingebryst med bønnesalatOpskrift - sådan laver du kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian
1. BAGTE RØDBEDER: Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne, og skær dem i bjælker. Læg dem i den ene side af en bradepande, og dryp dem med olivenolie. Krydr med salt og peber. 2. Læg kyllingebrystfileterne i den anden side af bradepanden. Dryp dem med olivenolie, og drys med salt, peber og citrontimian. Bag rødbeder og kylling i ovnen i ca. 30 minutter, til kødet er gennemstegt, og rødbederne er møre. 3. BAGTE RØDBEDER, FORTSAT: Vend rødbederne rundt med cremefraiche. Hak krydderurterne, og drys dem over. Hak hasselnødderne, og rist dem på en tør pande i 1 minut, til de dufter. Drys nødderne over rødbederne.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Biksemad med selleri, hasselnødder og persille - Få opskriften her
Tirsdag: Dampet slethvar-rulle med grønkål og spidskål - Få opskriften her
Onsdag: Cannelloni med svampe, squash og tomatsalsa – Få opskriften her
Torsdag: Spinattærte med italiensk salami og frisk salat - Få opskriften her