

Stegt flæsk med æbler, pærer og valnødder
5. oktober 2010af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Æbleflæsk i en ny version og med en dejlig ny smag, hvor æblerne er blandet med pærer og valnødder. Kan serveres med rugbrød til
Tid: Ca. 30 min.
Til 2 personer
Prøv også:
Traditionelt rugbrødÆblegrød med sukkerristet rugbrød
Ca. 8-10 skiver flæsk
1 stor pære
1 stort æble
8-10 valnøddekerner
Salt, peber
Tilbehør:
Rugbrød
Læg flæskeskiverne i en bradepande på bagepapir (det letter rengøringen) og drys med salt.
Steg stykkerne i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Vend undervejs.
Hæld lidt af fedtet fra flæsket på en pande.
Skær pære og æble i tynde både og steg dem på panden.
Drys letknuste valnødder og lidt salt over og server til de sprøde flæskeskiver med rugbrød til.