Aftensmad

Stegt flæsk med æbler, pærer og valnødder

af Beagle Iuel-Brockdorff 5. oktober 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Æbleflæsk i en ny version og med en dejlig ny smag, hvor æblerne er blandet med pærer og valnødder. Kan serveres med rugbrød til

Tid: Ca. 30 min.Til 2 personer

Prøv også:

Traditionelt rugbrød Æblegrød med sukkerristet rugbrød

Ca. 8-10 skiver flæsk1 stor pære1 stort æble8-10 valnøddekernerSalt, peberTilbehør:Rugbrød

Læg flæskeskiverne i en bradepande på bagepapir (det letter rengøringen) og drys med salt.Steg stykkerne i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Vend undervejs.Hæld lidt af fedtet fra flæsket på en pande.Skær pære og æble i tynde både og steg dem på panden.Drys letknuste valnødder og lidt salt over og server til de sprøde flæskeskiver med rugbrød til.