Stegt flæsk med æbler, pærer og valnødder

5. oktober 2010
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Æbleflæsk i en ny version og med en dejlig ny smag, hvor æblerne er blandet med pærer og valnødder. Kan serveres med rugbrød til

Tid: Ca. 30 min.

Til 2 personer

Prøv også:

Traditionelt rugbrød
Æblegrød med sukkerristet rugbrød


Ca. 8-10 skiver flæsk
1 stor pære
1 stort æble
8-10 valnøddekerner
Salt, peber

Tilbehør:
Rugbrød

Læg flæskeskiverne i en bradepande på bagepapir (det letter rengøringen) og drys med salt.

Steg stykkerne i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Vend undervejs.

Hæld lidt af fedtet fra flæsket på en pande.

Skær pære og æble i tynde både og steg dem på panden.

Drys letknuste valnødder og lidt salt over og server til de sprøde flæskeskiver med rugbrød til.