
Stærke rejer i tomatsauce
13. februar 2015Til 4 personer
TID: 25 minutter
Ingredienser:
3 peberfrugter
2 porrer
2-3 fed hvidløg
1½-2 spsk stærk karry
2 spsk smør
400 g store rejer uden skal
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse tomatpuré, 70 g
1½ dl piskefløde
Salt, peber
Persille
Evt. ris
Fremgangsmåde:
Skyl peberfrugterne, fjern stilk og kerner og skær dem i terninger.
Fjern top og bund fra porrerne, skyl og skær dem i skiver.
Pil og hak hvidløgene fint.
Rist karryen af på en tør pande. Tilsæt smør og hvidløg og rist rejerne i karrysmørret i 1 min. Hæld dem i en skål.
Rist peberfrugt og porrer på panden i karrysmørret i 3-5 min.
Tilsæt hakkede tomater og puré og lad det koge ind i 8-10 min.
Tilsæt de stegte rejer og fløde og varm op.
Smag retten til med karry, salt og peber.
Pynt med hakket persille og servér evt. med ris eller godt brød.
Få mere inspiration til dåsetomaterne her