Aftensmad

Squashsalat med kødboller

af Louisa Lorang 31. maj 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er squashsalat med kødboller. Få opskriften her

Det er toppen at have gjort noget af arbejdet på forhånd. Pestoen er klar fra mandag, så du kan bruge din tid på salat og kødboller.400 g hakket svinekødsalt og peber40 g revet parmesan2 spsk. rasp1 fed hvidløg, revet½ dl mælk1 ægolie til stegningENDVIDERE:¼ dl citronsaft1 spsk. flydende honning3 spsk. olivenolie1 squash i ultra tynde skiver1 icebergsalatsalt og peber½ portion pesto fra mandag100 g semidried-tomaterTILBEHØR:groft brødRør kødet med salt, peber, parmesan, rasp, hvidløg, mælk og til sidst æg, og form farsen til kødboller på størrelse med golfbolde. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.Rør imens citronssaft, honning og olivenolie sammen. Vend squashen med dressingen. Pluk salaten fra hinanden til grove blade. Anret salaten med lynsyltet squash, salt og peber, kødboller, pesto og semidried-tomater, og servér straks med groft brød til.Opskriften er til 2 personerOBS: Husk at sætte kikærter i blød til onsdag.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER