

Squash-røsti med feta og grøn perlebygsalat
24. august 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Giv de klassiske røsti ekstra smag med lækker feta og saftig squash. Her får du opskriften på squash-røsti med feta og grøn perlebygsalat
Squash-røsti med feta og grøn perlebygsalat
Tid: 35 minutter. Kogetid, perlebyg: Ca. 45 minutter. Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 1 squash 1 bagekartoffel 1 lille løg 150 g feta 1 æg 1 dl hvedemel 1 tsk. bagepulver salt og friskkværnet peber 1 spsk. smør til stegning
GRØN PERLEBYGSALAT
2 dl fuldkornsperlebyg
4 dl grøntsagsbouillon
2 spsk. olivenolie
saft og skal af ½ citron
salt og friskkværnet peber
200 g frosne pillede edamamebønner
1 lille rødløg
1-2 avocadoer
1 bakke blandet salat
1 håndfuld dild
PRØV OGSÅ: Krydret kyllingebryst med røsti og bagte grøntsager
Opskrift - sådan laver du squash-røsti med feta og grøn perlebygsalat
1. GRØN PERLEBYGSALAT: Kog perlebyg i grøntsagsbouillon efter anvisningen på pakken. Bland kogt perlebyg med olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og peber, og afkøl let. 2. Riv squash og kartoffel groft på et rivejern, og klem det meste af væden fra over håndvasken ved at knuge de revne grøntsager mellem hænderne. Pil løget, og riv det groft. Bland løg, squash og kartoffel i en skål. Smuldr fetaen ned i skålen, og tilsæt æg, mel, bagepulver, salt og peber. Brug en gaffel eller dine hænder til at blande massen godt sammen. Form flade bøffer, og steg dem gyldne i smør på en pande. 3. GRØN PERLEBYGSALAT, FORTSAT: Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, og si vandet fra. Pil rødløget, og skær det i papirtynde skiver. Skær avocado i skiver. Bland edamamebønner, rødløg, avocado og skyllet, tørret salat i perlebyggen, og vend rundt. Pynt med dild, og servér sammen med røsti.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Lammekødboller og æg i tomatsauce – Få opskriften her
Onsdag: Stegt laks og kartoffelsalat med linser – Få opskriften her
Torsdag: Kikærte-kylling med squash og spinat – Få opskriften her
Fredag: Bøffer med lagbagte kartofler og svampesauce – Få opskriften her