Aftensmad

Spyd med kalkun, hvidløg og cherrytomater

16. september 2010
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Fjerkræ er godt – også grillet. Grill ved mellemvarme, til kødet er tilpas. Stik evt. med en kniv – hvis væsken er klar, er fjerkræet færdigt.

Til 2 personer

250-300 g kalkunfilet
8 cherrytomater
8 pillede hvidløgsfed
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
Salt og peber

Prøv også:

Pastasalat med bacon Kalkun i stærk karry med brune ris og 'sydfrugter'
Kyllinge- eller kalkunfrikadeller med ingefær

Skær kødet i store terninger og sæt det på spyd, skiftevis med cherrytomater og hvidløgsfed.

Dryp med olie og citronsaft og drys med salt og peber.

Grill spyddene ved god varme i 5-7 min. i alt.

Server f.eks. med en pastasalat med olie-eddikedressing og grøntsager.

Læs også