
Bland kikærtemel, koriander og salt i en dyb tallerken, og vend kyllingelårene i blandingen. Læg dem i et ovnfast fad.
Auberginefritter: Bland kikærtemel, gurkemeje, koriander, kardemomme, salt, natron og bagepulver i en skål. Tilsæt olie og 1 dl vand, og pisk til en sej dej. Tilsæt gradvist mere vand, indtil du opnår en konsistens som tyk pandekagedej.
Skær auberginerne i fritter, og vend dem i dejen. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Sæt kyllingelår og fritter i ovnen i ca. 30 minutter, indtil kødet er gennemstegt og fritterne sprøde.
Raita-dip: Skyl og riv agurken groft, og klem væden fra. Hak mynte og koriander fint; rør det sammen med revet agurk og yoghurt, og smag til med salt.
Servering: Skær agurk i skiver. Skyl og tør rucola. Servér med auberginefritter, kyllingelår og raita-dip.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.