
Tilbered gerne dejen om morgenen eller aftenen før – så er den klar, når du skal bruge den.
1. Grov tærtedej: Skær smør i små tern, og smuldr det i de 2 slags mel. Saml hurtigt dejen med yoghurt, pak den ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i mindst 1 time. Rul dejen ud, og læg den i en smurt form. Prik bunden med en gaffel, og dæk den med bagepapir. Fordel bønner ovenpå, så dejen ikke glider ned ad kanten under forbagningen. Bag bunden i en 200° varm ovn i 10 minutter.
2. Fyld: Skyl spinaten, og blanchér den i spilkogende, saltet vand i 1 minut. Afdryp og afkøl i en sigte, og dup spinaten tør. Pisk æg, cremefraiche og fløde sammen. Rør knust hvidløg og fennikelfrø i. Skær skinken i strimler, og vend dem i blandingen sammen med spinaten. Fordel fyldet i tærtebunden, og bag tærten i ovnen i 20 minutter ved 225°.
3. Grøn salat: Skyl og snit salat og peberfrugt. Pil og hak løget. Bland eddike, olie, salt og peber, og vend det med salatgrøntsagerne i en skål.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Cæsarsalat med kylling og bruschetta – Få opskriften her
Koteletter med ovnstegte kartofler og avocadosalat – Få opskriften her