Aftensmad

Spinatsalat med kylling og ingefær-dressing

af Louisa Lorang 18. juli 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er spinatsalat med kylling og ingefærdressing. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt oliesaltENDVIDERE:2-3 tsk. revet ingefær2 tsk. sukker½ dl soja¼ dl limesaft1 spsk. sesamfrø100 g babyspinat250 g små tomater, halveredeTILBEHØR:groft brødPensl kyllingebrysterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemtilberedte. Krydr med salt.Rør imens ingefær, sukker, soja og limesaft sammen. Kom sesamfrø i skålen, og smag til.Anret spinat og tomater på to store tallerkener, skær kyllingen i skiver, og læg den oven på salaten. Top med ingefærdressing, og servér straks med groft brød til.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER