Aftensmad

Spidskålssalat med gorgonzola, valnødder og blåbær

af Lynn Andersen 1. juli 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Vi ved, at gorgonzola og valnødder klæder hinanden. Men prøv at blande det med spidskål og drysse med blåbær – uhmm. Salaten kan serveres som tilbehør til al slags kød.

TID: 25 min.Til 4 personer

Prøv også:

Cannelloni med pancetta og gorgonzola Vandmelonsalat med solbær-vinaigrette Hindbær- og valnøddesalat med feta Tykke pandekager med hyldeblomst-marinerede blåbær

1 lille spidskål100 g gorgonzola1 dl olivenolie2 spsk hvidvinseddike50 g valnødder100 g blåbær

Skær spidskålen i tynde strimler.

Bland en dressing af gorgonzola, olie og eddike og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen over spidskålen og bland godt.

Drys med halve valnødder og blåbær.

Serveres som tilbehør til al slags kød.