spaghetti med tigerrejer og avocadocreme
Aftensmad

Spaghetti med tigerrejer og avocadocreme

af Emma Martiny 26. marts 2020
Foto: Winnie Methmann
Prøv en cremet og grøn pastaret, der kan bikses sammen på ingen tid. Saucen er lavet af grøntsager, så den er tilmed sund. Her får du opskriften på spaghetti med tigerrejer og avocadocreme.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g spaghetti
  • 500 g tigerrejer
  • Salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 100 g frisk spinat

Avocadocreme:

  • 2 avocadoer
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 50 g frisk spinat
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • Salt og peber

Opskrift - sådan laver du spaghetti med tigerrejer og avocadocreme

Kog spaghetti efter anvisningen på posen.

Avocadocreme: Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skrab kødet ud. Skyl basilikum og spinat. Blend avocado, basilikum, spinat og olie i en blender, til avocadocremen har en glat konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.   Rengør rejerne, hvis de ikke er det i forvejen, men lad halen blive på. Steg rejerne i olie på en pande ved høj varme i nogle minutter, indtil de skifter farve og er gennemstegte, men endelig ikke for længe, for så bliver de seje. Vend pastaen sammen med avocadocreme og spinat. Top med tigerrejer og frisk basilikum, og servér.  

Andre lækre opskrifter