Spaghetti med ærtepesto og laksebacon
Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
400 g spaghetti
ÆRTEPESTO
150 g frosne ærter
50 g pinjekerner
25 g parmesan
2 fed hvidløg
1 bundt basilikum
1 dl olivenolie
saft af ½ citron
salt
LAKSEBACON
300 g røget laks i skiver
1 spsk. olivenolie til stegning
TIL SERVERING
150 g frosne ærter
1 håndfuld frisk basilikum
PRØV OGSÅ:
Spaghetti med tunsauce og kapers
Opskrift - sådan laver du spaghetti med ærtepesto og laksebacon
1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
2. ÆRTEPESTO: Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Rist pinjekerner let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker, blender eller foodprocessor, til du får en grov pesto.
3. LAKSEBACON: Steg lakseskiverne sprøde i olie på en pande.
4. SERVERING: Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Vend ærter og ærtepesto i spaghettien, og anret i dybe tallerkener. Top med sprødstegt laks, og pynt med basilikum.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagslasagne med aubergine og mozzarella – Få opskriften her
Tirsdag: Fyldte peberfrugter med bulgursalat – Få opskriften her
Onsdag: Pastinakbøffer med rosenkålsslaw – Få opskriften her
Fredag: Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat med bagte vindruer – Få opskriften her
