Sommersnitzler de luxe
Aftensmad

Sommersnitzler de luxe

Af Louisa Lorang 13. juli 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er sommersnitzler de luxe. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 50 g god bacon i tynde skiver
  • 2 skinkeschnitzler
  • salt og peber
  • mel
  • 1 æg, pisket
  • rasp, gerne pankorasp
  • olie til stegning

Grønt

  • 1 lille bundt grønne asparges, ca. 200 g
  • 8-10 små gulerødder med top
  • 1 dl vand
  • salt
  • 1 spsk. smør
  • 2 dl bælgede ærter

Tilbehør

  • ½ citron i skiver
  • høvlet peberrod
  • ristede kartofler

Opskrift - Sådan laver du sommersnitzler de luxe

  1. Steg baconen sprød, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
  2. Krydr schnitzlerne med salt og peber, og vend dem i mel, æg og rasp. Steg dem i olie på en varm pande.
  3. Knæk imens den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Skrub gulerødderne, og kom vand, salt og smør i en dyb pande. Damp gulerødderne i 1 minut. Tilsæt asparges, og damp i yderligere 1 minut. Tilsæt ærter, og damp i yderligere 30 sekunder.
  4. Anret schnitzlerne med dampede grøntsager og resten af kogelagen, knust, sprød bacon, citronskiver og høvlet peberrod. Servér straks med ristede kartofler.

 

TIP: Er du ikke til den tunge panering, kan du grille schnitzlerne i stedet. Det giver et lettere og stadig super -lækkert måltid.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Fladbrød med ærtehummus & halloumi - Få opskriften her

TIRSDAG: Ristet hvilling med sommersalat - Få opskriften her

ONSDAG: Kyllingebryst med blomkålssalat - Få opskriften her

TORSDAG: Hakkebøf med grillede grøntsager - Få opskriften her