

Sommergrønt
23. juni 2011Så er der sommermad: Mørt, sprængt oksekød, milde nye sommergrøntsager og en halvskarp peberrodscreme til SommergrøntTid: Ca. 20 min.
Ingredienser
500 g nye danske kartofler1 bdt. grønne asparges20 små karotter10 g smørDild1 øko- eller ubehandlet citronFremgangsmåde
Skyl og rens alle grønt-sagerne.Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 min. Knæk det nederste af aspargesene og skær toppen af karotterne.Hæld kogevandet fra kartoflerne over asparges og karotter, lad dem trække i vandet i 1 min. og skyl så i koldt vand.
Vend de varme kartofler i smør, hakket dild og lidt revet citronskal.Servér kartofler og grøntsager til det sprængte oksebryst.
Nedenfor kan du se alle vores forslag på lækre retter til Sankthans. Velbekomme!Sprængt oksespidsbryst med sommergrønt og porre-peberrodscreme
Sprængt Okse-spidsbryst Sommergrønt Porre ogPeberrodscremeLaksetartar og grillede jomfruhummerhaler med kryddersmør
Laksetartar medavocadocreme Grillede jomfru-hummerhaler KryddersmørSparkling rose med blomstrende isterninger
Blomstrendeisterninger SparklingroseSommerdeserter til sankthans
Minimuffinstil bålet Sommerbærmed cremeLæs også
