
Kongehuset
Ingredienser til soltørret tomattapenade:
CA. 4 DL150 g bløde, soltørrede tomater f.eks. Delicata fra Føtex1 spsk Mutti Tomateddike eller rødvinseddike1 spsk agavesirupeller mild honning50 g sorte oliven uden sten1 tsk tørret oreganoEt drys tørret hvidløg(granulat)Lidt sort peber
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i blenderen og kør, til tapenaden er ensartet.
Du skal nok skrabe siderne ned et par gange.
Kom massen i et skoldet glas og opbevar på køl i op til ca. 3 uger.
Servér til pasta, som smagsætter til forretter med fisk, i salatdressing, i mayonnaisedressinger og på bruschetta.
Lækkert tilbehør til burgere, pølser, stegte retter og røget kød.
LÆS MERE: Brug alle dine tomater - 6 lækre opskrifter med tomater