Aftensmad

Søde kirsebær

25. juli 2011
af LYNN ANDERSEN
foto: Foto: BJØRN JAKOBSEN
Søde, bløde, helt røde – og fulde af saft og smag... Kirsebær kan få mundvandet på gled, men da sæsonen for de danske bær er alt for kort, skal du bruge dem nu. Prøv f.eks. den lækre ostekage med kirsebærsauce smagt til med rom.

Søde, bløde, helt røde - og fulde af saft og smag... Kirsebær kan få mundvandet på gled, men da sæsonen for de danske bær er alt for kort, skal du bruge dem nu. Naturligvis i desserter og kager, men også i salater og som tilbehør til kød, hvor bærrenes naturlige sødme kan komme til sin ret.Ved du, at......de kan hedde Viola, Sweetheart, Regina og en masse andre navne, der dufter af sødme og røde bær.Tjek Foreningen Danske Sødkirsebær-producenters hjemmeside, www.danske-kirsebaer.dk, og bliv klogere på de danske bær.Her får du 6 lækre opskrifter med søde kirsebær

Grillede lammekotelettermed kirsebærsauce Salat medvarm gedeost Ricottapandekagermed bærsauce Is-dessert medto søde saucer Ostekage medkirsebær Upside downkirsebærkage