Små thai-fiskefrikadeller med nudler og chilisauce
Aftensmad

Små thai-fiskefrikadeller med nudler og chilisauce

af Gitte Heidi Rasmussen 28. september 2018
Foto: Betina Hastoft
Køb en god fiskefars og pift fiskefrikadellerne op med ekstra ingredienser, så har du et lækkert alternativ til de almindelige af slagsen. Her får du opskriften på små thai-fiskefrikadeller med nudler og chilisauce
2 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 125 g risnudler
  • 400 g færdiglavet fiskefars, gerne grov
  • 100 g rejer
  • 1 chili
  • ½ dl hakket koriander
  • 1 tsk. fiskesauce
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 2 skoleagurker
  • ½ dl sød chilisauce
  • Koriander

Opskrift - sådan laver du små thai-fiskefrikadeller med nudler og chilisauce

  1. Kog nudlerne og skyl dem i koldt vand.   2. Hak rejerne og chilien og rør dem i farsen sammen med koriander og fiskesauce.    3. Form farsen til 12 små frikadeller og steg dem ca. 3 min. på hver side i olie ved middel varme.   4. Skær agurkerne i skiver.   5. Servér frikadellerne med nudler, agurk og sød chilisauce til.    6. Drys godt med koriander.    Energi pr. person: 627 kcal. Fordelt på: fedt 20 %, protein 20 %, kulhydrat 60 %   LÆS OGSÅ: Sesamlaks med dampet spidskål