skinkeschnitzel
Aftensmad

Sesamstegt skinkeschnitzel med paprikakartofler

af Anne Larsen 8. oktober 2009
Schnitzler behøver ikke være pakket ind i rasp. De sunde lyse sesamfrø giver en god, sprød og nøddeagtig skorpe.

Tid: 45 min. Til 4 personer

4 skinkeschnitzlerHavsaltFriskkværnet sort peber4 spsk sesamfrø1 spsk rapsolie1 kg kartofler2-3 tsk paprika12 forårsløgBredbladet persille

Krydr schnitzlerne med salt og peber og vend dem i sesamfrø. Steg dem i lidt af rapsolien på en pande med god belægning.

Skyl kartoflerne, skrub dem godt og skær dem ud i mindre stykker. Vend dem med resten af olien, paprika, salt og peber.

Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader i 45 minutter.

Rens forårsløgene og damp dem kort i kogende vand, hvorefter retten serveres med skyllet bredbladet persille.

Proteinenergi: 29 pct.Fedtenergi: 29 pct.Kulhydratenergi: 42 pct.502 kcal pr. person

Få flere opskrifter på sund mad her