

Sauté af svinekød og asparges
DET SKAL DU BRUGE
- 1½ dl perlebyg
- 1 spsk. olivenolie
- salt
- 1 bundt asparges, ca. 250 g
- ½ bundt forårsløg
- 300 g svinekød i terninger
- olivenolie
- 2 fed hvidløg i tynde skiver
- salt og peber
- ½ dl vand
- 2 spsk. smør
- 2-3 spsk. citronsaft
- 2 håndfulde ærteskud
Opskrift - Sådan laver du sauté af svinekød og asparges
1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i rigeligt vand, det tager 15-20 minutter. Dræn overskydende vand fra, og smag byggen til med olivenolie og salt.
2. Knæk den nederste ende af aspargesene, og kassér den. Skær aspargesene i skrå skiver. Skyl forårsløgene grundigt, og skær dem i skrå skiver.
3. Steg kødet i olie i en varm, dyb pande. Lad det brune godt; kom hvidløg ved, og krydr med salt og peber. Kom asparges og forårsløg ved, og lad det stege i ca. ½ minut. Kom vand, smør og citronsaft ved, og lun det igennem. Tjek, at kødet er tilberedt – smag til, og servér straks toppet med ærteskud og med perlebyg til.
OBS! Salt gerne fisk til onsdag.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Oksespyd med chiliolie og fennikelsalat - Få opskriften her
ONSDAG: Rimmet havkat med sommermos - Få opskriften her
TORSDAG: Spinat-frittata med pecorino - Få opskriften her
FREDAG: All-in-one-kylling med peberfrugt - Få opskriften her